Partners

De ketting en haar zwakste schakel…

Nergens meer dan in de bouwsector worden er talrijke nieuwe producten voorgesteld en is er voor elk probleem een waaier aan oplossingen op de markt. Allen met de belofte grote verschillen te zullen geven met de voorgaande producten tegen nog betere prijsverhoudingen…

Een dagelijks fenomeen van producten die worden gepromoot. Echter, elk materiaal moet ook getoetst worden in zijn geheel van verwerking. Het volstaat daarom niet bij ons enkel 1 product aan te kopen en te gebruiken, het moet bijdragen tot meer kwaliteit aan het geheel en dient duurzaamheid te waarborgen.

Om ons hierin te laten begeleiden doen wij reeds jaren beroep op de experts van onze drie hoofdleveranciers (schilderwerkisolatie en gipsmaterialen alsook lijmen voor betegeling en parket) welke ons bijstaan, elk project opnieuw. Elke omgeving is immers verschillend en de gestelde eisen variëren ook sterk waardoor er steeds maatwerk dient geleverd te worden. Van zodra wij de noodzaak tot expertise inzien wordt er steeds een verslag opgesteld met aanbevelingen die we op de voet trachten te volgen. Dit geeft de klant immers een bijkomende garantie dat niet enkel de aannemer correct uitvoert, maar ook de leverancier achter hem goedkeuring geeft.

We garanderen de klant een correcte opbouw van materialen die op elkaar zijn afgestemd. Een duidelijke doelstelling voor elke activiteit, gaande van waterdichtingen bij inloopdouches tot uitvlakkingspleisters bij schilderwerken.

Een goede relatie opbouwen met vaste leveranciers is cruciaal bij het uitvoeren van onze afwerkingen. Met de juiste producten kunnen we onze arbeiders nog gerichter sturen en begeleiden.

Graag bedanken wij hier dan ook onze experts van de verschillende leveranciers voor de zorg en professionele aanpak.

Hieronder een greep uit onze gebruikte producten/leveranciers:

Gyproc: http://www.gyproc.be/professional/proteam/erkende-verwerkers/nl

SteMat Bouw behoort tot het Gyproc ProTeam; toonaangevende afbouwbedrijven die gespecialiseerd zijn in moderne afbouwsystemen met gips en gipsplaten voor alle natte en droge gips-afwerkingen.  Wij beschikken over een hoog vakmanschap en werken uitsluitend met de kwaliteitsproducten en oplossingen van Gyproc. Wij zullen bij al uw bouwprojecten werken volgens de regels van de kunst en volgens de Gyproc-montagerichtlijnen om te kunnen beantwoorden aan uw hoogste verwachtingen.  En dit zowel voor nieuwbouw als voor de renovatie of herinrichting van een bestaand gebouw.  De leden van Gyproc ProTeam zijn in de eerste plaats gedreven vakspecialisten die nog met liefde voor hun stiel de beste producten gebruiken en onberispelijk werk afleveren.

Sigmahttp://www.sigma.be/nl-be/professional/home

Mathyshttp://www.mathys.be/nl/assortment-overview

Touprethttp://www.toupret.be/nl/vaklui/onze-plamuren/egaliseren/tx-120-TX120D.html

Omnicolhttp://www.omnicol.eu/be/producten

Mapeihttp://www.mapei.com/BE-NL/products.asp

Ploegsteerthttp://www.ploegsteert.com/nl

Lithofinhttp://www.lithofin.be/

Partner
Partner
Partner
Gyproc