Missie

Bouwen op vertrouwen.

Het kan misschien evident lijken, maar vertrouwen kan je volgens ons enkel verdienen en bouw je op, project per project. Een open communicatie van bij het begin met een concrete aanpak.

We willen aan de kustregio (Koksijde, De Panne, Nieuwpoort,...) een begrip zijn voor mensen met bouwplannen naar renovatie toe. Met kennis van zaken willen we een vast baken zijn in de zoektocht naar de realisatie van uw droomwoning of appartement.

Een win-win situatie voor al onze klanten waarbij u investeert in vastgoed en hiervoor een return krijgt voor het leven. Want we zijn er immers van overtuigd dat de omgeving in dewelke u elke dag vertoeft bepalend is voor uw geluk!

SteMat Bouw wil u hierbij van a tot z begeleiden en heeft dan ook alle troeven in handen uw partner te zijn voor al uw toekomstplannen! Onze gedrevenheid, inzet en motivatie zijn de beste middelen om een project uit te voeren, hoe moeilijk en technisch dit ook mag zijn!

De toekomst is uiterst efficiënt trachten om te gaan met de verschillende eisen die aan de bestaande en nieuwe woningen worden gesteld waarbij budget, timing en esthetiek steeds tegen elkaar afgewogen worden om zo tot de beste oplossing te komen.

Tot binnenkort!

Vriendelijke groeten,

Matthieu Lemmerling,

Zaakvoerder

Missie