Ontstaan

Ervaring is de beste leerschool.

Niet iedereen krijgt de mogelijkheid de bouw in al zijn facetten van nabij te mogen meemaken. De verschillende partijen in het bouwproces hebben immers allen verschillende uitgangspunten en specifieke vereisten.

SteMat Bouw is in 2009 ontstaan net uit de grote noodzaak tot fijne afwerking in de opleveringsfase van klanten en promotoren. Dit geeft ons een zeer duidelijke kijk op de problematiek van openstaande gebreken die niet snel genoeg opgelost geraken alsook ontevredenheid van de klant die groeit.

Gestart als professionele klusjesdienst hebben wij snel de overgang kunnen maken naar totaalafwerking met vloer-en schilderwerken als voornaamste activiteiten. Gaandeweg zijn dan de totaalrenovaties gekomen.  Op heden voeren wij enkel nog totaalrenovaties uit.

Onze eigen mensen staan dagdagelijks in voor onder meer ruwbouwwerken, vloerwerken (zowel keramisch als parket en natuursteen), schilderwerkengyprocwerkencrepi-werkenalgemene renovaties van woningen en appartementen.

Zo kunnen wij dagelijks de planning aanpassen aan de noden van onze klanten en zelf bepalen wat wanneer gebeurt, hetgeen cruciaal is voor het vlotte verloop der werken. Voor de keuze van externe aannemers voor de technieken zoals elektriciteitventilatie en sanitair doen wij beroep op fijn geselecteerde vakmensen die meegaan doorheen al onze projecten. Enkel zo kunnen wij keer op keer de kwaliteit garanderen van de volledige uitvoering.

We zijn er van overtuigd dat snelheid en efficiëntie binnen een kwaliteitskader zeer gewaardeerd worden doorheen al onze projecten en we spelen hier dan ook sterk op in. Vastberaden gaan we de toekomst tegemoet en hopen u alvast te mogen ontmoeten voor al uw bouwplannen! 

Tot binnenkort! 

Vriendelijke groeten, 

Matthieu Lemmerling,
Zaakvoerder

Ontstaan