Vacature - Ruwbouw arbeider - Veurne

Bouw mee aan de toekomst van honderden mensen.

Je beschikt over meerdere talenten. Dankzij jouw kennis en kunde komt een renovatie in een stroomversnelling. Jouw job begint bij de afbraak en zet zich door tot de ruwe afwerking van de woningen. Stabiliseren, metselen, cementeren of chape leggen. Jij weet er wel weg mee.

Wanneer je naar een werf vertrekt, spreken jij en je collega’s af in ons kantoor te Veurne. Na het ophalen van de nodige materialen, trekken jullie er op uit. Jouw werven zijn verspreid over West-Vlaanderen. Elke dag ziet er weer anders uit, aangezien al onze ambitieuze projecten op maat van de klant worden gemaakt.

Samen met je collega’s realiseer je de droomhuizen en renovaties van honderden mensen die de stap wagen naar een eigen (gerenoveerde) woning. En die collega’s, die staan al vol ongeduld te wachten om je te leren kennen. Het is een gedreven, ambitieuze maar vooral gezellige bende. Iedereen weet het goed met elkaar te vinden en gaat op een correcte en respectvolle manier met elkaar om. We motiveren elkaar telkens om op en top kwalitatief werk af te leveren.

Voor wat hoort wat. Dat weten we maar al te goed. Bij ons kan je rekenen op een competitief loon voor de sector. Dat vullen we verder aan met ecocheques en een hospitalisatieverzekering. Daarnaast kan je rekenen op de gebruikelijke extralegale voordelen volgens PC 124 Bouw.

Een gezonde work-life balans is belangrijk. Daarom voorzien we je van 12 extra recupdagen per jaar vanwege de 40-uren werkweek. Een mooi extraatje, niet? Dat je overuren betaald zijn, dat is ook vanzelfsprekend.

En? Zin om deze enthousiaste bende te vervolledigen? De koffie staat klaar, laten we elkaar ontmoeten!

Stuur ons jouw verhaal met cv via isabelle@stemat.be of bel haar op 058 62 75 57.