VACATURE - ALLROUND SCHRIJNWERKER - VEURNE

Klaar om de dromen van onze klanten te realiseren? 

Als schrijnwerker bij SteMat realiseer je dromen. Dankzij jouw ervaring in schrijnwerk, bouw je mee aan het droomhuis van onze klant. Jouw kwalitatief werk zal nog jaren na de oplevering herinnerd worden. Fantastisch toch?

Je gaat dagelijks mee op pad vanuit ons kantoor in Veurne en werkt op onze werven verspreid over West-Vlaanderen. Elk dag is anders, aangezien al onze ambitieuze projecten op maat worden gemaakt. 

Dankzij jouw kennis en kunde kennen uitvoerings- en constructieplannen geen geheimen voor jou. Wanneer je een plan in handen krijgt, weet je wat je te doen staat. Als allround schrijnwerker word je zowel betrokken bij de uitbraakwerken van bestaande ramen en deuren als het plaatsen van schrijnwerk: ramen, deuren maar ook meubilair of parket. Aan variatie geen gebrek!

Je team en collega’s? Dat is een gedreven, ambitieuze maar vooral gezellige bende. Iedereen komt goed overeen en gaat op een correcte en respectvolle manier met elkaar om. We motiveren elkaar telkens om op en top kwalitatief werk af te leveren.

Voor wat hoort wat. Dat weten we maar al te goed. Bij ons kan je rekenen op een competitief loon voor de sector. Dat vullen we verder aan met ecocheques, hospitalisatieverzekering en getrouwheidszegels.

Een gezonde work-life balans is belangrijk. Daarom kan je rekenen op 12 extra recupdagen per jaar vanwege de 40-uren werkweek. Een mooi extraatje, niet? Dat je overuren betaald zijn, dat is ook vanzelfsprekend.

En? Zin om deze enthousiaste bende te vervolledigen? De koffie staat klaar, laten we elkaar ontmoeten! 

Stuur ons jouw verhaal met cv via isabelle@stemat.be of bel haar op 058 62 75 57.